• Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Skype
  • WhatsApp

Napa Pilih

Napa Milih Kita

Kabeh produk dites sadurunge kirim

Pengalaman

Kita duwe spesialis ing bagean mesin mobil luwih saka 12 taun ing pasar domestik,

Manajemen

duwe persediaan gedhe lan pasokan multi-saluran

Teknologi

Kita duwe mesinProduksi merek dhewe, mesin Tes

  • babagan kita

zhenhua okanggomatyaiku Bagéan Co, Ltd.was mantep inggg k awal 2000an wik akeh teknyaikui inggg ryaikuet lan pembangunan, produksi lan sawyaikue-sales.A Pertinggkat undakan kutha wik kanthi cepet ekonomi pembangunan lan macem-macem Guangzhou! perusahaan wyaiku wyaiku ngembangakegg prsakaesional produksi peralatan lan produksi teknologi kanggo akeh years,lan wyaiku sawijingingg duwe R&D tim lan diwasa produksi teknologi inggg okanggomatyaikumotive elektronik komponen. Ana ing present,ke produk wyaiku wyaiku didol kanggo kabeh wilayah saka ke world,lan ke kwalitase saka produk yaiku rumiyin dipercaya lan didhukung dening ingggternational cuskanggomers!A panjang kemitraan wyaiku wyaiku tekan! Ing perusahaan bakal tansah manut kanggo ke "kwalitase,ingggtegrity"busingggess philosophy,manut kanggo ke "cuskanggomer first,kwalitase first,ingggtegrit management,excellence"pringggciple.Next,we bakal contingggue kanggo nggawe liyane produk kat cuskanggomers saget kapercayan lan push kanggo a luwih gedhe ingggternational pasar.Choose kita, kerjo lan winggg!

Maca liyane